VACATURE OUDERCOMMISSIE
1 LID VOOR DE VERTEGENWOORDIGING VAN GROEP 2 (KNUTSELSMURF)

Vacature

De oudercommissie van de Grote Smurf heeft per direct een vacature, aangezien Carla van der Slikke, moeder van Tobias en Koen, de oudercommissie verlaat omdat ze gaan emigreren naar Curaçao.  

  

De oudercommissie bestaat uit twee ouders van kinderen uit groep 1 (smulsmurf) en twee ouders van kinderen uit groep 2 (knutselsmurf). Voor deze vacature zoeken wij een enthousiaste ouder van kind(eren) uit groep 2 (knutselsmurf), die graag een bijdrage levert aan de kwaliteit van de kinderopvang op De Grote Smurf.

 

De oudercommissie stelt zich ten doel het behartigen van de belangen van de ouders en kinderen die gebruik maken van de opvang en het adviseren van de crècheleiding. De oudercommissie vergadert 4 keer per jaar op een avond.

 

Procedure

U kunt uw interesse kenbaar maken door een email met motivatie te sturen naar heike.eekhoff@gmail.com en een kopie naar kdv@grotesmurf.nl. We willen de procedure graag vlot afronden en daarom verzoeken we u uw reactie in te sturen vóór 15 oktober a.s. Heeft u vragen n.a.v. deze vacature? Dan kunt u ook altijd een van de leden van de oudercommissie aanschieten.

Indien meerdere ouders zich beschikbaar stellen zal er door de oudercommissie een verkiezing worden georganiseerd waarbij de kandidaten zich via de mail/nieuwsbrief aan de ouders zullen voorstellen en alle ouders kunnen meestemmen.

 

Benoeming is voor 2 jaar – of korter indien uw kind de leeftijd van 4 jaar heeft bereikt.

 

Indien gewenst is ter informatie het werkplan 2016 van de oudercommissie - inclusief het reglement als bijlage van dit werkplan - op te vragen via kdv@grotesmurf.nl.Snelle Tips

Ervaringen

Björn en Daphne
Na het bezoeken van diverse kinderdagverblijven stak De Grote Smurf er voor ons met kop en schouders bovenuit.
lees verder 

Enne en Rosemarie
Op de Grote Smurf wordt een goede basis gelegd voor de rest van hun leven!
lees verder