Björn en Daphne: ouders van drie dochters (0, 1 en 3 jaar oud):
Wij wonen een eindje buiten de stad Groningen, maar brengen onze dochters twee dagen in de week speciaal naar Kinderdagverblijf De Grote Smurf in Groningen. Logistiek gezien verre van handig, maar na het bezoeken van diverse kinderdagverblijven stak De Grote Smurf er voor ons met kop en schouders bovenuit. Met name de persoonlijke benadering van de kinderen was en is voor ons een heel belangrijke overweging. Daarnaast staan we elke keer weer versteld van de vele activiteiten en uitstapjes die er met de kinderen worden gedaan en ondernomen. Ook het feit dat de kinderen een vaste mentor hebben en er weinig wisseling van leidsters is, spreekt ons erg aan. 

Ruud en Marijke: ouders van een zoon (1,5 jaar)
In 2014 zijn we ons gaan oriënteren op een kinderopvang voor onze zoon en hebben we verschillende adressen bezocht. De Grote Smurf stak daar met kop en schouders bovenuit! De hartelijke ontvangst en goede uitleg gaven ons meteen een goed gevoel en toen het eenmaal zover was bleek ook dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Er is veel persoonlijke aandacht voor de kinderen en de leidsters zijn lief en zorgzaam. Ze gaan veel naar buiten en er wordt veel georganiseerd voor de kinderen, maar ook voor de ouders. Denk dan aan dagjes uit met de kids, een kerstluch, sinterklaas en informatieve ouderavonden. Het is een hecht en betrokken team en dat merk je. We zijn heel blij met de Grote Smurf!

Joost en Magreet: ouders van twee dochters (1 en 3 jaar oud):
Mijn meiden gaan heel graag naar de Grote Smurf. Als ik ze een keer eerder op kom halen dan gebruikelijk, krijg ik ze amper mee naar huis!
Er wordt veel buiten gespeeld, gewandeld en geknutseld en er is een regelmatig wisselende collectie speelgoed.
Het eerste jaar krijg je van elke crèchedag een leuk verslag, geschreven in een schriftje. Een leuke herinnering voor later!

Heike en Roelf: ouders van een zoon (3 jaar) en een dochter (5 maanden)
Onze twee kinderen (3 jaar en 5 maanden) vinden het te gek op de grote smurf. Naast veel persoonlijke aandacht genieten beide van veel tijd buiten en onze oudste van de talloze activiteiten. Dan gaat de groep spontaan naar de markt, of even naar de kinderboerderij, of naar de bibliotheek. Hoogtepunt was voor onze zoon om op een gewone crèche dag met de bus naar station te gaan om vanuit daar met de trein te rijden. Zo bijzonder! Onze kleine geniet van leuke wandelingen in de kinderwagen en even knuffelen met de leidsters. En wij weten beide kids op een heel goede plek met een betrokken team dicht bij huis.

Jorgen en Janke: ouders van een zoon (5 jaar) en een dochter (3 jaar oud):
"Vanaf de allereerste dag heb ik mijn kinderen met een gerust hart op De Grote Smurf achter gelaten. Dit had alles te maken met de warmte en het vertrouwen dat Merel en haar team uitstraalde. Nu, inmiddels 5 jaar later, is dit gevoel alleen maar sterker geworden. Zoveel betrokkenheid van een kinderdagverblijf kom ik in mijn omgeving nergens anders tegen."

Dani en Harriëtte: ouders van 3 kinderen (4, 2 en 0 jaar)
Twee jaar geleden brachten wij onze 2 jongens voor het eerst naar KDV de Grote Smurf. De inloopavond vooraf gaf een goed gevoel en achteraf hebben we ook zeker geen spijt. De oudste is tot een half jaar terug (zit inmiddels op school) 2x per week met veel plezier heen gegaan en haalt nu nog graag zijn broertje op om tóch nog even te spelen. Naast de goede opvang en leuke leidsters gaan ze er ook af en toe op uit, denk aan bijvoorbeeld met de bus naar de markt/bibliotheek, kinderboerderij, boodschapjes doen. Dan komen de kinderen met een 'tas' vol verhalen thuis.
Met slecht weer spelen ze heerlijk binnen, waar ze zich vermaken met de ruime keuze aan speelgoed. Met mooi weer kunnen ze lekker buiten spelen in de grote achtertuin. Naast de leuke werkjes die ze maken krijgen ze ook regelmatig een warme maaltijd tussen de middag en komt de kapster 1x in de 6/7 weken langs, ideaal! Onze jongste zoon vind het ook erg fijn om tussen de middag buiten te slapen in de 'buitenhokken'! Onlangs bestond de Grote Smurf 20 jaar en hebben we een groot feest gehad in de tuin met lekker eten, een clown en veel gezelligheid. Kortom het voelt aan als een grote, warme familie.
Ook onze dochter (7 weekjes oud) zal binnenkort net als haar broer naar de Grote Smurf gaan. Wij zijn erg blij met dit kinderdagverblijf.

Enne en Rosemarie: ouders van een zoon (5 jaar) en twee dochters (0 en 3 jaar):
Bijna 6 jaar geleden bezochten wij verschillende crèches bekeken in onze directe woonomgeving. Bij de Grote Smurf voelden we ons meteen thuis, omdat er alleen bekende gezichten zijn en de betrokkenheid bij onze kinderen enorm groot is. Ook nu nog fietsen we graag een stukje verder om de kinderen naar de Smurf te brengen. Onze oudste gaat nu al meer dan een jaar naar school, maar knuffelt bij het halen van de meisjes nog steeds alle leidsters. We hebben nog nooit een huilend kind hoeven achter te laten. Op de Grote Smurf wordt een goede basis gelegd voor de rest van hun leven! 


Bent u ook tevreden over Kinderdagverblijf De Grote Smurf ? Zet dan uw recensie op www.vergelijkdekinderopvang.nl zodat dit nieuwe klanten kan helpen in de afweging van hun keuze.

Snelle Tips

Ervaringen

Björn en Daphne
Na het bezoeken van diverse kinderdagverblijven stak De Grote Smurf er voor ons met kop en schouders bovenuit.
lees verder 

Enne en Rosemarie
Op de Grote Smurf wordt een goede basis gelegd voor de rest van hun leven!
lees verder